HOTEL PETROL COMPANY

Најдобар избор за вашиот престој во Тетово!

Бесплатно Wi-Fi

Бесплатен паркинг

Бензинска станица

Погодна за деца

Семејно место

Кредитни картички

Пицерија

Кафе Бар

Ресторан

20 Години лидер на пазарот

Лоциран покрај автопатот Скопје - Тетово е совршено место за одмор.
Работи бензинска станица со маркет од брендот Макпетрол АД Скопје, која е и нивна сопственост.
Хотелот располага со 12 соби и 2 апартмани и една супериор соба, сите опремени со сателитска телевизија, телефон, интернет, бања и мини бар.
Во склоп на хотелот се наоѓа кафе бар, пицерија и ексклузивен ресторан каде можете да вкусите традиционална македонска храна.

Вкупна површина од околу 420m2 со 3 засебни ресторани и паркинг место за 220 возила.
Располагаме со конгресна сала за семинари и состаноци со капацитет од 140 места.
Кафе-ресторан и пицерија со 50 места за седење
• Голем избор на домашни вина
• Голем избор на домашна ракија
• Кафе, пијалоци и коктели

• Повеќе од 100 места за седење
• Богат избор на јадења од домашна и светска кујна
Голем ресторан со 120 места за седење кои се добиваат со соединување на двата ресторани
• Посебно погоден за свадби и слични свечености

Ресторанот нуди можност за организирање на предновогодишни забави.

Историјат
Почна со работење во 1994 година. Во почетокот почна Бензинската Станица и
еден дел од Ресторанот.
Во 1997 година почна со работа Магацинот кој го користи сестринската фирма
Ринелса, во истата година започнува со работа и Мотелот (собите се
категоризирани со ***).
Во 2000 година почна со работа новата сала во склоп на Ресторанот и Пицерија.
Во 2013 година добивме франшиза за работење со брендот ENZA Home на Yataş
Grup - салон за мебел, душеци и постелнини.
Сопственоста е 100% приватна на г-дин Ристовски Ристо од Тетово.

Галерија