Choose a language - en | mk - Избери јазик

Ресторани

Вкупна површина од околу 420m2 со 3 засебни ресторани и паркинг место за 220 возила.


Располагаме со конгресна сала за семинари и состаноци со капацитет од 140 места.

Кафе-ресторан и пицерија со 50 места за седење

  • Голем избор на домашни вина
  • Голем избор на домашна ракија
  • Кафе, пијалоци и коктели
Најава


Одјава


Број на
возрасни
Број на
деца
Број на
соби

Голем ресторан со 230 места за седење кои се добиваат со соединување на двата ресторани

  • Посебно погоден за свадби и слични свечености

Деловен и хотелски ресторан

  • Повеќе од 100 места за седење
  • Богат избор на јадења од домашна и светска кујна


хотелресторанибензинска пумпаОК маркетENZA Home контакти
© 2013 R | R Group