Choose a language - en | mk - Избери јазик

ОК Маркет со капацитет од:

  • 65m2 канцеларии
  • 220m2 продавница и изложбен салон
  • 800m2 магацинНајава


Одјава


Број на
возрасни
Број на
деца
Број на
соби


хотелресторанибензинска пумпаОК маркетENZA Home контакти
© 2013 R | R Group