Историјат

Почна со работење во 1994 година. Во почетокот почна Бензинската Станица и еден дел од Ресторанот.

Во 1997 година почна со работа Магацинот кој го користи сестринската фирма Ринелса, во истата година започнува со работа и Мотелот (собите се категоризирани со ***).

Во 2000 година почна со работа новата сала во склоп на Ресторанот и Пицерија.

Во 2006 година отпочна со работа Ламела Б, каде е сместена нашата друга сестринска фирма ОК МАРКЕТ.

Во 2012 година ја отстапивме бензинската станица на 10 годишно користење на големиот бренд ЛУКОИЛ Македонија.

Во 2013 година добивме 3-годишна франшиза за работење со брендот ENZA Home на Yataş Grup - салон за мебел, душеци и постелнини.

Сопственоста е 100% приватна на г-дин Ристовски Ристо од Тетово.