Choose a language - en | mk - Избери јазик

Бензинска пумпа ЛУКОИЛ

со сопствена продавница лоцирана во предниот дел на хотелот. Во неа можете да ги најдете сите видови на горива и разни производи.

Бензини:

  • EKTO Sport
  • EKTO Plus
  • LPG


Најава


Одјава


Број на
возрасни
Број на
деца
Број на
соби

  • ЛУКОИЛ масла
  • Прехранбени производи
  • Авто козметика
  • Цигари

Дизел горива:

  • EKTO Diesel
  • EURO Diesel BS


хотелресторанибензинска пумпаОК маркетENZA Home контакти
© 2013 R | R Group