Choose a language - en | mk - Избери јазик

ENZA HOME - Yataş Grup

е лидер на евроазискиот пазар за мебел, душеци и постелнина.

  • 85m2 канцеларии
  • 1000m2 продажен и изложбен салон


Најава


Одјава


Број на
возрасни
Број на
деца
Број на
соби

 
  • 800m2 магацински простор
хотелресторанибензинска пумпаОК маркетENZA Home контакти
© 2013 R | R Group