Хотел Петрол Компани - Тетово
Choose a language - en | mk - Избери јазик

Хотел Петрол Компани ***

лоциран покрај автопатот Скопје - Тетово е совршено место за одмор.

Во хотелскиот комплекс е вклучена бензинска пумпа и маркет со сите видови на производи за домаќинство.

Хотелот располага со 11 соби и 3 апартмани, сите опремени со сателитска телевизија, телефон, интернет, бања и мини бар.


Најава


Одјава


Број на
возрасни
Број на
деца
Број на
соби

  • Телефон
  • Сателитска телевизија
  • Клима уред

види ги сите понуди на соби

Во склоп на хотелот се наоѓа кафе бар, пицерија и ексклузивен ресторан каде можете да вкусите традиционална македонска храна.

 


хотелресторанибензинска пумпаОК маркетENZA Home контакти
© 2013 R | R Group